background

Nieuws 2019

Trofee Pieter Rooijakkers 2019

Ook dit jaar is het weer gelukt om voor een van onze fokproducten een uitnodiging te bemachtigen voor de jaarlijkse Nationale Kampioenschapsveldwedstrijd : "Trofee Pieter Rooijakkers". Tijdens deze wedstrijd worden de veldwerk kwaliteiten van de meest succesvolle honden in het voor- en najaar seizoen in Nederland vergeleken.

Dit jaar was het de beurt aan Herne v.d. Stroomdrift om deel te nemen. Het evenement werd voor de 3e keer gehouden. Dit jaar op zaterdag 12 oktober in Zeeuws Vlaanderen. Het was een prima wedstrijddag maar helaas kunnen honden ook te veel wild tegen komen. Herne kon deze kansen niet omzetten naar een resultaat.

Veldwedstrijd De Heen 9 oktober 2019

Op woensdag 9 oktober tijdens de Veldwedstrijd in De Heen (NL) heeft Irko v.d. Stroomdrift zijn deelnemersgroep gewonnen. Hij ontving van keurmeesters de heren W.J. Ten Brinke (NL) en D.J. Horman (BE) de kwalificatie 1 Zeer Goed. 

Veldwedstrijd Kloosterzande 3 oktober 2019

Op donderdag 3 oktober tijdens de Veldwedstrijd in Kloosterzande (NL) heeft Herne v.d. Stroomdrift zijn deelnemersgroep gewonnen. Hij ontving van keurmeester de heer W.C. Klijsen (NL) de kwalificatie 1 Zeer Goed. 

Veldwedstrijd Frankrijk 23 september 2019

Op maandag 23 september tijdens de Veldwedstrijd in Pontfaverger (FR) heeft Horam v.d. Stroomdrift  zijn eerste ervaring in een veldwedstrijd met geschoten wild prachtig weten af te ronden. Hij ontving van keurmeester de heer B. Brenuchon (FR) de kwalificatie 3 Zeer Goed. 

Veldwedstrijd België 15 september 2019

Op zondag tijdens de Veldwedstrijd in Villers (BE) is Ginger v.d. Stroomdrift beste hond van de groep geworden. Zij ontving van keurmeester de heer D.J. Horman (BE) de kwalificatie 1 Zeer Goed. 2019  Kennel de Stroomdrift   globbers joomla templates